Säsongsvila

Idel nya premiärer för mig senaste året. Det har varit duathloncupen, tempo-SM, downhill-cykling mm. Nu är det premiär för säsongsvila. Aldrig tidigare har jag tränat på sånt sätt att jag behövt denna paus efter en sommar, varken mentalt eller fysiskt. Men det har jag verkligen behövt nu. Så senaste veckorna och ytterligare en dryg vecka till har jag halverat träningsmängden och tränat mkt annat som jag inte tränar annars. Sen en dryg vecka tillbaka har jag dessutom inte tränat alls pga halsont som kidsen släpat hem från ny terminsstart med nya kompisar. Dessa farliga barnbacil

Förvänansvärt nog så har jag inte saknat cykling och den mer intensiva träningen, vilket om nåt är väl ett tecken på att vilan behövdes. Det jag har hunnit göra är att summera säsongen och klurat lite på vad som varit positivt resp negativt. Det kommer i ett senare inlägg!

Men först o främst är det en ny coach som tar del av dessa tankar och som får planera uppstarten den 6/10 efter det. Det ska bli superspännande och se vad denne kommer att hitta på och jag hoppas vårt samarbete kommer funka bra!

Men nu mör nu ska jag iväg och träna sportmammorna!

Annonser
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Säsongsvila

  1. Cykelkatten skriver:

    Härligt när man känner att man hamnat rätt vad gäller fördelningen träning/vila. Ser fram emot ditt inlägg om träningsplaner!

    • Jennie skriver:

      Ja jag hoppas det blir bättre nu med å ha en coach igen. Har varit lite dålig på att planera in vila i veckan resp lugnare veckor. Väldigt skönt med säsongsvilan nu! Men ser oxå kul ut med alla Twitter/FB-bilder på cykling i alla dess former, så snart är jag nog uppe i sadeln igen😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s